Най-добрите безжични колонки за ученици

От музика за фокусиране в помощ на учението, до музика за партита, безжичните колонки са безценни в много моменти.
От музика за фокусиране в помощ на учението, през релаксиращи ритми, до музика за партита, безжичните колонки са безценни в много моменти. А какво прави селекцията ни идеална за ученици? Това че повечето модели са бюджетни, издържат на прах, а някои дори на удари и вода – все неща, особено важни за разсеяните и невнимателни подрастващи.

Bose Soundlink Micro
Макар и скъпичък за микро Bluetooth колонка, Bose SoundLink Micro предоставя страхотен бас и сила на звука за нещо, което е толкова компактно, че може да се побере в джоба. Освен това, е напълно прахо и водоустойчива, с вграден микрофон за телефонни обаждания, каишка за прикачване към чанта или други обекти и батерия, която спокойно издържа 6 часа работа.


Най-добрите безжични колонки за ученици

Tribit XSound Go
Ако търсите истински евтина безжична колонка, Tribit XSound Go е с фантастична стойност за парите си. Дизайна е атрактивен, водоустойчива е и вади добър бас за нещо, което струва толкова малко. Спийкърчето обира овациите за живота на батерията, която може да изкара пълно денонощие.


Най-добрите безжични колонки за ученици

JBL Flip 4
Тази колонка е малко по-голямо от предшественика си JBL 3. Допълнителният размер – както и нови драйвери – носят значително подобрение в звука. Батерията издържа около 12 часа, което е с 2 часа повече от предния модел. Покритието на колонката е доста издържливо на триене, има пълна водоустойчивост, микрофон и поддръжка на Siri и Google Now.


Най-добрите безжични колонки за ученици

JBL Xtreme 2
А това е следващото поколение на JBL в класа от т. нар. "джъмбо Bluetooth колонки". Малкото чудо вади невероятен звук за размера си – толкова силен и плътен, с дълбок бас, че съседите ви със сигурност няма да ви обичат повече. Звукът на JBL Xtreme 2 е толкова добър, че можете да я използвате и навън, за градинско парти с много хора.


Най-добрите безжични колонки за ученици


Батерията издържа 15 часа, но има и USB порт за зареждане на устройства. Притежава функция за включване едновременно на два смартфона (или таблет – смартфон), през които да се контролира музиката.
Разбира се, има микрофон, водо и прахоустойчива е.

UE Wonderboom
Wonderboom на Ultimate Ears е по-къса и тумбеста, спрямо доста популярната колонка UE Boom 2. Предвид добрата си цена, UE Wonderboom е топ клас по отношение на качеството и силата на звука. Не само, че е водоустойчива, но и дизайна й позволява да плува във вода, без да потъва. Освен това, е удароустойчива. Батерията издържа около 10 часа и има опция да зарежда едно допълнително устройство. Към UE Wonderboom може да се добави и още една колонка, за дори по-висок, качествен и пространен звук.


Най-добрите безжични колонки за ученици

Sony SRS-XB10
Ако търсите наистина малка колонка с относително добър звук и евтина цена, Sony SRS-XB10 е това, което ви трябва. Макар и ултра-компактна, батерията й издържа 16 часа, водоустойчива е и има микрофон. В комплекта идва и връзка, която може да се превърне в стойка за колонката. Единственият й по-сериозен минус е, че покритието й привлича доста прах и петна.


Най-добрите безжични колонки за ученици

още по темата

Още от най-добрите безжични колонки за ученици

Продължаваме темата с още великолепни и актуални устройства
15.10.2018 / 09:52

Google Classroom с нови опции в помощ на учителите

Вече няма да можете да седите на най-задния чин и да се криете.
10.10.2018 / 10:52

Следващото поколение безжична мрежа ще се казва WiFi 6

Вече няма да се чудите какво е 802.11ax
04.10.2018 / 09:39

Може ли умният говорител да се превърне в шпионин?

Екип на Tencent успява да овладее Echo на Amazon, но техниките, които използва за това, не са по силите на всеки хакер
13.08.2018 / 01:31

Google изпревари Amazon на пазара на умни колконки

Това най-динамичният ИТ сегмент в момента – над 200% ръст за една година.
28.05.2018 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.