Полезни джаджи и пособия за новата учебна година

При това такива, които няма да изцедят семейния бюджет!
Независимо дали започвате първите си ученически години, влизате в гимназията или се подготвяте за студентския живот, приготвили сме ви цял списък от полезни джаджи и пособия. При това такива, които няма да изцедят семейния бюджет.

Умен ключодържател – Keysmart Pro
Деца, тийнейджъри, студенти... общото между тях е, че са ужасно разсеяни и постоянно губят ключовете си. Е, този умен ключодържател идва с вградена Tile технология и използвайки Tile мобилното приложение в комбинация с Bluetooth-а на телефона, може да локализира изгубени ключове. Освен това, пуска музика, докато ги намерите. Друга важна функция е, че предвид специфичния си форм фактор, придържа ключовете и не им позволява да дрънкат. О, има и отварачка!


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Умна тетрадка – Rocketbook Everlast
Учените твърдят, че човек запаметява информация по-добре, ако я пише. Но класическото писане е толкова досадно... Не е задължително да бъде с умната тетрадка Rocketbook Everlast! Тетрадката се състои от само 36 страници, тъй като можете да ги сканирате през мобилно приложение и да ги качвате в онлайн сторидж по ваш избор -
Google Drive, Dropbox, iCloud и т.н. Когато сканирате страница, можете да изтриете написаното с влажна кърпа и стартирате наново.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Цветни и блестящи химикалки – Elmer's 3D Washable Glitter Pens
Добавете блясък и цветове към училищните си проекти! Този пакет от 10 блестящи химикалки идва във всички цветове на дъгата и се нанася еднакво добре върху хартия, плат, пластмаса, картон и други материали.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Карта на космоса – Cosmic Exploration Chart
Тази планетарна и космическа карта илюстрира по страхотен начин 50 години космически изследвания. Информацията е стегната и лесно разбираема.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Цветни тънкописци за най-прецизните – Sharpie Art Pens
Вниманието и усета към детайла са важни в училище; затова и се влюбихме в тези супер-тънки и прецизни перманентни маркери. Налични са в доста цветове, така че разнообразие няма да ви липсва.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Чантичка за моливи чудовище – ZIPIT Monster Jumbo Pencil Case
Вече няма причина да оставяте любимите си моливи, химикалки, флумастри и маркери – вземете всичко и го напъхайте в чудовищната паст, която побира около 60. Чудовището може да се изпира и да се суши в сушилня.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Лампа чувствителна на допир в саксия – iEGrow USB Touch LED Desk Lamp
Децата няма да повярват, че това растение в саксия, всъщност е LED лампа чувствителна на допир. Чудесна за всяко бюро и с достатъчно силна (и регулируема) светлина.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Карта на света за деца – Children's World Map
Тази карта на света насочена към по-малките не просто показва държавите и континентите, но и характерни за съответния регион животни, сгради, къде се намират чудесата на света и прочее. С нещо такова, определено географията ще се превърне в един от любимите предмети на малчуганите.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Качествен смартфон на достъпна цена – Moto G6
Трябва да купите смартфон на ученика в къщата, но да е с голям екран, качествена камера и добра производителност. И да не е 1000 лв. Всъщност, ако може да е под 500 лв. Чудесен избор сред бюджетните смартфони е Moto G6, който е с 5.7-инчов екран, двойна задна камера, сензор за пръстови отпечатъци и стабилен процесор в лицето на Snapdragon 450.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година


Мини клавиатура за няколко устройства едновременно – Logitech K480
Това е не просто стилна и компактна безжична клавиатура, но и поддържа работа върху няколко устройства едновременно! По всяко време K480 може да е свързана с до три устройства, които могат да са различни платформи – за пример, РС, iPhone и Android смартфон. При това, ще споделя еднакви шорткъти и клавишни комбинации.


Полезни джаджи и пособия за новата учебна година

още по темата

Най-добрите тех продукти на 2018-та

Да изберем най-доброто сред най-доброто не беше лесна задача...
16.12.2018 / 09:03

Тех подаръци за Коледа – евтини и полезни!

Направихме списък от любими наши тех подаръци, с които да зарадвате приятелите и семейството, основно с цени под 100 лв.
09.12.2018 / 02:33

Google Classroom с нови опции в помощ на учителите

Вече няма да можете да седите на най-задния чин и да се криете.
10.10.2018 / 10:52

Най-добрият Kindle: какво да изберем

Amazon предлага модели с различни опции и цени, които да подхождат на всеки вкус
03.10.2018 / 10:54

Как да ограничим данните, които Google събира за нас (част 1)

Можете да спрете следенето и все пак да се радвате на любимите си приложения
18.09.2018 / 04:38
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.