Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Търсите популярност сред геймърите? Включете се в новия видео конкурс!

Атрактивните награди са само част от мотивацията, която ще привлече вниманието ви към You-GameReview - новия конкурс на PC World България. С негова помощ ще можете да си създадете име сред геймърската общност, а може би дори да печелите в бъдеще.

16 фев 2017
3908 прочитания

Мрежата е пълна с ревюта на игри. Полезните и наистина интересните от тях обаче не са чак толкова много. Всъщност има дори такива, които могат да ви откажат да опитате някоя игра, която всъщност си заслужава времето и вниманието. Или които представят вашето любимо гейм заглавие в светлина, която не ви допада …

Е, сега можете да промените това – просто направете свое, истинско гейм ревю, такова, каквото ви харесва! Това е новото предизвикателство на PC World и то ще ви даде възможност не просто да покажете любовта си към гейминга, а и да си спечелите известност и слава сред другите геймъри, като направите първите стъпки към гейм видео блогинга – нещо, от което някои геймъри успяват и да печелят.

Game streaming

Може би вие също имате такъв потенциал. Открийте го, като се включите в конкурса You-GameReview на PC World и усилията ви няма да останат невъзнаградени. Както винаги, ще има и чудесни награди, осигурени с помощта на нашите партньори от технологичния бранш. А онези от Вас, които се справят най-добре, ще имат възможността да продължат да печелят и в бъдеще.

Ограничения за участие в конкурса You-GameReview на практика няма, а правилата и изискванията към видео материалите са съвсем простички и лесни за реализация. Желаем успех на всички участници и очакваме с нетърпение ревютата Ви, които ще бъдат своевременно публикувани в микросайта и онлайн страниците на конкурса.

Други статии за YouReview
абонамент за бюлетина