Tyxo.bg counter

Новата десктоп версия на Skype с повече опции при груповите разговори

Днес Microsoft пуска ъпдейтвана десктоп версия на Skype, която предлага редица нови функционалности. Skype 8.0 ще включва HD видео и обаждания със споделен екран, в които могат да се включват до 24 души. Потребителите вече ще имат възможност да споделят снимки, видео клипове и файлове до 300 MB чрез влачене и пускане в прозореца на чата. Опцията за изпращане на съобщения също е подобрена – потребителите ще могат да реагират на определени коментари, да се обръщат към конкретен човек с @mention и лесно да виждат всички @mention в уведомленията. В допълнение с новата версия ще мога да се разглеждат всички файлове, снимки и линкове, които са били сподели при разговора.

Заедно със Skype 8.0 за десктоп Microsoft също така пуска и Skype 8.0 за iPad. Новите функции ще включват криптирани аудио разговори и текстови съобщения, профилни покани и линкове към групи, така че потребителите да могат лесно да се присъединяват. Освен това приложението предлага и опцията за запис на разговора. В момента, в който някой започне да записва, всички в чата ще бъдат уведомени за това, а самият запис ще включва видео от всеки участник и всички споделени екрани.

Сега може да свалите Skype 8.0, а Skype 7.0 ще бъде спрян на 1 септември.
още по темата

WhatsApp най-накрая въвежда опцията за групови видео разговори

Възможността за водене на групови видео разговори е важно допълнение за едно от най-големите в светаприложения за изпращане на съобщения.
02.05.2018 / 12:00

Skype вече е оптимизиран за телефоните с по-стари версии на Android

Вече не ви трябва последен модел Android телефон, за да провеждате видео разговори.
06.03.2018 / 12:00

Skype въвежда опция за водене на криптирани разговори и чатове

Ако се притеснявате за сигурността на своята комуникация, най-добре засега се придържате към приложения като Signal.
12.01.2018 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.