Tyxo.bg counter

WhatsApp позволява да изтриете изпратени съобщения в рамките на час

Понякога хората правят грешки или реагират прибързано и докато при общуването наживо е невъзможно да върнем казаното, то някои приложения го позволяват. WhatsApp е едно от тях и въпреки че програмката предлагаше връщане на изпратени съобщения в рамките на седем минути, за много хора този интервал не беше достатъчен.

Сега, благодарение на последния пач 2.18.31, времето за размисъл се увеличава на 1 час, 8 минути и 16 секунди. В рамките на този период потребителите ще могат да използват опцията Delete for everyone (изтрий за всички), която на практика премахва вече изпратено съобщение. 

Ако се чудите дали това изключително специфично време има някакво значение - ние се чудим същото. На този етап няма официална информация, че 1:08:16 значи нещо, а WhatsApp съобщиха за промяната в Twitter. Този бонус е добре дошъл, но не бива да забравяме, че има и други приложения, които предлагат подобна опция за цели 48 часа, като Telegram например. Всичко това няма значение, ако насрещният потребител вече е прочел съобщението, но е функционалност, която е полезна въпреки всичко.


WhatsApp позволява да изтриете изпратени съобщения в рамките на час

© Мариян Славов, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.