Tyxo.bg counter

SQL Server 2017 Discovery Day в България

Посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от своята практика

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy - посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от своята практика.

Присъствието на SQL Server 2017 Discovery Day е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук.

Сред присъстващите ще са Маргарита Наумова – Microsoft Certified Master, Microsoft Certified Trainer и Microsoft Most Valuable Professional, заедно с Деян Сарка – Microsoft Certified Trainer и SQL Server Most Valuable Professional, ще демонстрират новите функционалности на Microsoft SQL Server.

Следобед събитието ще продължи с екипно състезание. Желаещите да участват ще имат възможност да обсъдят помежду си и предложат решение на проблем чрез използване на SQL Server. Ще има и интересни награди за най-добрите.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.