Tyxo.bg counter

Нов ERP облак ще пести пари и на най-малките бизнеси

Той се нарича NAV Cloud, базиран е на Microsoft Dynamics NAV, предлага се срещу месечен абонамент и е достъпен от всякъде, от всички устройства и по всяко време.

Разпространението на облачния софтуер не е случайно, като се имат предвид многото предимства на този тип проекти. Тези предимства са факти и в света на софтуера за управление на бизнеса  - ERP системите, които, както е добре известно, могат да спестят доста пари в големите и средни по размер организации. Но тази възможност може да бъде достъпна и за малките фирми, твърдят от компанията Тим ВИЖЪН България, която е създала собствено облачно решение, базирано на Microsoft Dynamics NAV.


Според официалната информация, въпросното решение се нарича NAV Cloud, предлага се срещу месечен абонамент и е достъпно от всякъде, от всички устройства и по всяко време. Новата версия включва пълната функционалност на популярната ERP система и на практика прави нейните многобройни предимства още по-достъпни за българския бизнес, включително за малките и средни фирми.
По думите на Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България,  „с новото онлайн решение NAV Cloud вече няма долна граница на разходите за внедряване и на практика всеки може да се възползва от една пълноценна и многофункционална система за управление на бизнеса“.


Нов ERP облак ще пести пари и на най-малките бизнеси

© PCWorld България, pcworld


Всъщност във възможностите на новия ERP облак вече може да се увери всеки желаещ, тъй като NAV Cloud е достъпен за безплатно тестване. Междувременно екипът на Тим ВИЖЪН ще организира и уебинар, посветен на предимствата на новостите във версия 2017 на Microsoft Dynamics NAV. Събитието ще се проведе на 23 февруари, от 10:30 ч., а повече информация за него има на сайта на компанията.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.