Tyxo.bg counter

Приложението SwiftKey за Android стана безплатно

Възможността алтернативната екранна клавиатура SwiftKey да се получи безплатно се появи след последното обновление на програмката от 10 юни.

Едно от най-популярните платени приложения за мобилната операционна система Android – алтернативната екранна клавиатура SwiftKey – вече не е платено. Възможността въпросното приложение да се получи безплатно се появи след последното обновление на програмката от 10 юни.

В случай, че не сте ползвали досега тази екранна клавиатура, вероятно ще ви е интересно да я изпробвате тъй като тя има различни предимства (освен това, че за Android вече не струва нищо). SwiftKey осигурява ефективна система за автоматично довършване на текст и прогнозиране на думите на над 60 различни езика. Освен това въпросната система се самообучава, така че с времето става все по-точна. На разположение са обширни възможности за персонални настройки, които позволяват на всеки потребител да си създаде максимално удобна клавиатура. Има и различни теми, с които може да се променя визуалното оформление на програмата.


Приложението SwiftKey за Android стана безплатно

© PCWorld България, pcworld

Отбеялязване заслужава и поддръжката на услугата SwiftKey Cloud, с чиято помощ потребителите могат да осъществят резервно копиране на своите персонални настройки и стилове на въвеждане на текст. Въпросната уеб услуга позволява също така стиловете да бъдат синхронизирани между различни устройства.

Друга полезна функция е т.нар. Trending Phrases. Тя анализира главните новини и популярните събития от деня и автоматично обновява базата данни за предикативно въвеждане на текст. Това значително опростява обсъждането на последните събития с приятели и колеги в социалните мрежи.

Както споменахме, вече лесно можете да изпробвате всичко това съвсем безплатно, тъй като приложението SwiftKey за Android е достъпно за свободно сваляне от магазина Google Play

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.