Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

D-Link DCS-8000LH – дискретна и удобна сигурност за дома

2150 прочитания

Революцията, която често наричаме Интернет на нещата, направи живота ни не само много по-лесен, но и по-сигурен. Пример за това е новата система за домашна сигурност от D-Link – DCS-8000LH. С нея потребителите получават широк набор от функционалности в компактен и дискретен пакет.


Камерата

Сърцето на системата се състои от 1MPx камера с отвор на блендата f/2.4 – тя е способна да записва и предава в реално време видео с резолюция 720p и 15 кадъра за секунда. Камерата има широки зрителни ъгли – 120 градуса по диагонал, 112 по хоризонтала и 54 по вертикала – напълно достатъчно за покриването на максимален периметър при поставянето и в ъгъла на дадено помещение. Освен сензори за звук и движение, камерата разполага и с инфрачервено нощно виждане, което е ефективно до 5 метра, както и 4х дигитално увеличение.


Свързаност

Системата използва Wi-Fi N 2,4GHz свързаност и може да бъде конфигурирана през Bluetooth с помощта на съпътстващото приложение My D-Link. Можете лесно да достъпвате устройството директно от смартфона си и да запазвате на него отделни кадри или видео. Допълнително е наличен достъп през браузър от компютърни системи с Windows и macOS.

My D-Link позволява настройката на различни действия под етикетите Home, Away, Bedtime и Wakeup (вкъщи, извън дома, време за лягане и събуждане). Настройките на самата камера включват различни опции за микрофона, сензорите за движение и нощно виждане. При най-малкото движение или звук, ще получите известие и ще можете да проверите какво се случва в дома ви мигновено.


Интеграция с умни асистенти

Един от големите бонуси на системата D-Link DCS-8000LH е възможността и за работа с различни AI асистенти, като Google Assistant, Alexa и други. Само с няколко гласови команди ще можете да получите изображение от камерата на умния си телевизор (ако той е съвместим с Google Assistant) или да зададете различен режим на работа на системата.


Спокойствие и сигурност

D-Link DCS-8000LH гарантира спокойни моменти и липса на тревоги, когато сте извън дома или искате да не се отделяте от най-близките и важни за вас хора, дори когато сте в съседно помещение. Компактния размер на камерата, лесният достъп и контрол от различни устройства, както и интеграцията с умни асистенти правят тази система идеален избор за всяка ситуация и приложение.

(10 април 2018)
абонамент за бюлетина