Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Canon помага на бизнеса да овладее процесите свързани с печат на документи с imageRUNNER

2875 прочитания

Canon, световен лидер в производството на офис техника, пусна на пазара поредната си нова разработка – принтера imageRUNNER C3025i. Устройството използва технология, проектирана да подобрява ефикасността и производителността на всеки етап от процеса на печат, устройството гарантира възможността за овладяване на работните потоци в офиса, а лесният за използване и интуитивен 5-инчов сензорен екран позволява на потребителите да започнат да работят незабавно.

Компактното устройство съчетава бързата скорост на печат с моно и цветно печатане от 25 страници в минута с впечатляваща технология за визуализация на цветовете V2 и опция за фина настройка 3-в-1, която предлага функция за поставяне на телбод и подшиване.

За по-голяма интензивност на сканиране imageRUNNER C3025i е снабден със стандартно устройство за автоматично подаване на документи (RADF).

В същото време imageRUNNER C3025i е съвместим с множество персонални устройства, включително таблети, лаптопи и смартфони. Веднъж свързани, потребителите ще могат да се възползват от всички функции на принтера, използвайки технологии като платформата PRINT Business App, AirPrint, Mopria и Google Cloud Printing на Canon.

Тъй като в ерата на информационните технологии сигурността е от първостепенно значение, от компанията осигуряват възможност новият принтер да бъде свързан с останалата офис техника чрез кабелна или безжична мрежова връзка, без да се налага тази връзка да влиза в цялостната мрежа на компанията. ИТ администраторите пък могат да се възползват от безпроблемната интеграция със софтуера за управление uniFLOW на Canon, който им позволява да управляват и контролират достъпа на потребителите в централизирани флот устройства.

Не на последно място, imageRUNNER идва с MF Scan Utility, което подобрява сканиращите работни потоци и позволява на потребителите да се възползват от способността на машините, създавайки PDF документи с възможност за търсене и прикачване към електронна поща, както и такава за директно сканиране по зададени дестинации.

imageRUNNER C3025i поддържа възможности за отдалечено обслужване и управление на тонера и диагностика, за да поддържате устройството в постоянна готовност за работа. Благодарение на функционалността на GDLS, потребителите могат лесно да актуализират устройството си с най-новия наличен фърмуер, като гарантират висока възвращаемост на инвестициите си. Освен това, Canon са се погрижили за създаването на видеоклипове за поддръжка, за да се опрости максимално управлението на машината, така че служителите да могат да извършват рутинно отстраняване на неизправности без допълнителни разходи и консултации.

За повече информация посетете: https://goo.gl/akKMT4

(26 септември 2017)
абонамент за бюлетина