Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах

Canon превзема пазара на скенери с imageFORMULA DR-M260

2367 прочитания

Лидерът в областта на снимковата и документната обработка Canon стартира серийното производство на последния си модел скенер imageFORMULA DR-M260, който направи истински фурор при представянето си. Новата линия скенери са подходящи за всяка компания, чиято работа е свързана с разпространението на множество сканирани документи и снимки, като осигурява възможност за високоскоростно сканиране, безупречно оползотворяване на хартията, подобрено качество на изображението и изключителна надеждност на изпълнението. Той е перфектно настроен за предизвикателствата на съвременните забързани офисни среди и разполага с голяма мощност за обработка на документи и снимки при сканиране, за което до голяма степен разчита на бордов процесор, позволяващ скорост на сканиране 60 пиксела, комбинирана с тих, но надежден автоматичен подавач на документи (ADF), способен да обработва 80 листа хартия.

Новоразработеният от Canon DR процесор гарантира висококачествена обработка на изображението, без да е необходимо да разчитате на производителността на самия компютър, към който в включен скенерът, а това разширява максимално кръга на потребителите, които могат да се възползват от новия продукт на компанията. Вграденият DR процесор също така поддържа иновативна технология за обработка на изображения, която може да осигури постоянно превъзходни изображения, особено подходящи за оптично разпознаване на символи (OCR).

Дългият режим на сканиране на документи и здравият механизъм за подаване на хартия на imageFORMULA DR-M260 от своя страна обезпечават възможността за обработка на документи с различна дебелина, тип и дължина. ImageFORMULA DR-M260 също така лесно може да сканира IC чип-паспорти с дебелина до 6 мм., което премахва необходимостта от плосък скенер при паспортно сканиране, което спестява на бизнеса пространство и бюджет. Сензорите за откриване на грешки при подаване на хартия и тези за изхвърляне на хартия също повишават производителността на сканиране при материали с голям обем като моментално установяват каквито и да било нередности при работа със скенера. Сензорът за изваждане на хартия на устройството също така предотвратява повреждането на важни оригинални документи.

От Canon са помислили и за най-големия проблем в модерните офис пространства – мястото. imageFORMULA DR-M260 е с компактен и надежден дизайн, с тегло едва 3,6 кг. Устройството може да се движи лесно в ограничени пространства, а лесният и удобен пет-линеен LCD панел за управление предоставя на потребителите лесен интерфейс за работа. Контролният панел дава възможност операциите, включващи иницииране и спиране на сканирането на документи, избор на регистрирана задача, промяна на настройките за сканиране и др. да се направят само с едно натискане на бутон. За повече информация посетете: imageFORMULA DR-M260.

(26 септември 2017)
абонамент за бюлетина