Tyxo.bg counter

Как да преместим снимките си на нов телефон

Всички имаме любими снимки, които не искаме да изгубим. Ето някои насоки как те бързо могат да се прехвърлят на ново мобилно устройство.

Всички имаме любими снимки, които не искаме да загубим, когато си сменим телефона. Ето някoлко съвета как бързо всички изображения да се прехвърлят на ново мобилно устройство.

Как да се преместят снимките от Android или iOS телефон в ново устройство:

Изтеглете приложението Google Photos на мобилния си телефон и влезте в своя Google профил. Приложението автоматично ще качи всички ваши снимки и видео клипове в облака. Това може да отнеме известно време в зависимост от броя на файловете ви.

След като процесът приключи, трябва отново да свалите Google Photos този път в новото си устройство, да се влезете в профила си и след това ще можете да видите всичките си снимки в приложението.

За да свалите снимките на телефона си, изберете ги в приложението и натиснете трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл. Ще се отвори меню с опцията Save to device. Изберете тази опция, за да запазите снимките на новия телефон.

По същия начин снимките могат да се прехвърлят и на компютър, като изтеглите Google Photos desktop от уебсайта Google Photos. По този начин автоматично те се качват в определени папки на вашия компютър, където снимките и видео клиповете обикновено се намират – например iPhoto Library, Apple Photos Library, Pictures и Desktop. Също така може да създадете и отделите нови папки, поддържайки своя собствена система.

Чрез качването на снимките и видео клиповете в облака, можете да сте уверени, че те ще бъдат на сигурно място. Също така вие ще можете да ги сваляте на колкото искате различни телефони, таблети и компютри.

Ако желаете да преместите и своите контакти на новото си устройство, разгледайте тези съвети.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.