Tyxo.bg counter

Имената на потребителите също отпадат от 140-символния лимит на Twitter

Второто изключение в прословутото 14-символно ограничение дава още малко свобода в общуването между потребителите на микроблога. Последните промени вече се внедряват едновременно в онлайн-версията на Twitter и в приложенията за Android и iOS..

За какво са правилата, ако не да се нарушават“, гласи една от любимите сентенции на анархисти, футболни запалянковци и всякакви други хулигани, но, както е тръгнало, изглежда скоро ще важи с пълна сила и за прословутото 140-символно ограничение за постовете в Twitter. От септември миналата година в това правило беше допуснато първото изключение, а ето че днес от Engadget научаваме за още едно - Twitter престава да смята цитирането на имена на един или няколко потребители за част от стандартните съобщения с гореспоменатата дължина.

За това поредно изменение, целящо да даде повече свобода в общуването между ползвателите на микроблога, Twitter е съобщила вчера, въпреки, че се готвеше да го направи още миналата година, когато престана да смята за част от 140-символния лимит различните медийни файлове (анкети, снимки, видео, анимации и пр.)

Препратките обаче продължават да се отчитат, което намалява полезната 140-символна дължина на туитовете. Все още няма и възможности за редактиране на постовете. Но не бива да се отчайваме. В официалното изявление на компанията са твърди, че там ще продължат да работят по задачата да направят услугата по-добра и по-лесна за използване.


Имената на потребителите също отпадат от 140-символния лимит на Twitter

© PCWorld България, pcworld

Колкото до последните промени, те вече се внедряват едновременно в онлайн-версията на Twitter и в приложенията за Android и iOS.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.