Tyxo.bg counter

Още нововъведения в Google+

Разширения във функционалността на опциите за видеочат и постингите “на живо”, както и някои весели добавки по случай наближаващите празници ще радват потребителите на социалната мрежа на Google.

През последните 2-3 месеца Google активно усъвършенства своите услуги, като най-новите подобрения този път (отново) са във фирмената социална мрежа Google+, която ще радва потребителите си с разширения във функционалността на опциите за видеочат и постингите "на живо", както и с някои весели моменти по случай наближаващите празници.

Google+

От компанията информират, че до всеки постинг в Google+ ще има бутон Hangout (видео среща), така че ако някой иска да си направи видео разговор с автора му, да може да го направи по максимално бърз и удобен начин. При това тази функционалност ще е достъпна не само за потребителите на настолни компютри и лаптопи, но и за тези с по-портативни мобилни устройства. Това ще стане с обновено мобилно Google+ приложение, което трябва да се появи в Android Market и App Store "в близките дни".

От Google съобщават и за някои промени в работата на функцията On Air, която дава възможност за предавания "на живо" в Google+. И по точно, тази функция (която по-рано беше достъпна само до ограничен кръг знаменитости), сега ще може да се ползва и от по-широк кръг потребители на социалната мрежа с голям брой контакти. Освен това On Air става самостоятелна услуга, която вече е интегрирана и с YouTube, отбелязват още от компанията. За видео-каст на живо ще се използва нов бутон, наречен «Broadcast and record», който също трябва да бъде достъпен "в най-скоро време" за потребителите на Google+.


Още нововъведения в Google+

© PCWorld България, pcworld

Последното (засега) нововъведение в Google+ явно има за цел да придаде по-празнично настроение на общуването в социалната мрежа, която ни обещава скоро да имаме възможности за добавяне на различни графични елементи към изображението, показвано по време на видео-чат. Така, с помощта на тази нова добавка, ще можете например да сложите на партньора си във видео общуването еленови рога или мустаци. 


Още нововъведения в Google+

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.