Tyxo.bg counter

Motorola Z3 Play премества модулната серия в 2018-а година

Motorola представи новия Motorola Z3 Play смартфон днес, давайки на Z линията глътката свеж въздух, която и бе необходима през 2018-а година. На пръв поглед впечатление правят няколко хардуерни и естетически промени в сравнение с предшественика Z2 Play (ревюто можете да прочетете на сайта). Телефонът има система с две камери на гърба си, нова позиция на сензора за пръстови отпечатъци - сега той е монтиран странично, по-тънки рамки, стъклен гръб и алуминиево шаси.

Телефонът изглежда доста добре, разбира се стъклото е магнит за отпечатъци, но това важи за всички устройства от типа "стъклен сандвич". Z3 Play не поддържа безжично зареждане - за подобно ще ви е необходим Moto Mod - телефонът поддържа всички модове от Z серията - излизали до този момент и тези, които предстои да се появят.

Ето и спецификациите на Motorola Z3 Play:

Освен лъскавият стъклен гръб, най-очевидната промяна е дисплеят на телефона. Сега той е 6 инча, Full HD+ AMOLED с 18:9 отношение. Логото на Motorola е отпечатъно на долната рамка под дисплея. Другата голяма промяна е поставянето на сензора за пръстови отпечатъци странично, по подобие на Xperia серията на Sony. Монтирането странично е единствената опция за по-тънки рамки около дисплея, тъй като модовете не позволяват сензора да бъде поставен на гърба на телефона.

Размерът на батерията е запазен на 3000mAh, което трябва да бъде напълно достатъчно, с оглед на енергоспестяващия чипсет на телефона. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.