Tyxo.bg counter

Samsung представи лимитирана серия на Galaxy Note 8 за Зимните олимпийски игри

Samsung представи специално издание на Galaxy Note 8, което вероятно никога няма да можете да притежавате. Корейският конгломерат създаде лимитираната серия на устройството за Зимните олимпийски игри през 2018 в Пьонгчанг. То има бял заден панел, напомнящ за сняг и зима, и е украсен със златното лого на Олимпиадата и със златен акцент, вдъхновен от олимпийския огън. Характеристиките на Galaxy Note 8 са същите, с изключение на вградените изображения с тема Пьонгчанг 2018.

Samsung ще предостави 4, 000 устройства на спортистите и персонала, преди игрите да започнат в началото на февруари. Всички състезатели в Зимните параолимпийските игри също ще получат устройство от лимитираната серия, като не задния панел ще бъде поставено логото на Параолимпиадата.


Samsung представи лимитирана серия на Galaxy Note 8 за Зимните олимпийски игри

© Мария Динкова, pcworld

Тъй като компанията от десетилетия е партньор на Олимпийските игри, специалното издание за събитието не е изненадващо особено сега, когато то се провежда в Южна Корея. Макар че за съжаление тази версия ще бъде налична само за спортистите и персонала, стискайте палци в крайна сметка от Samsung да решат да я продават. През 2016 компанията пусна на пазара специалната олимпийска серия на Galaxy S7 Edge, макар че бяха купени едва само няколко хиляди бройки от нея в целия свят.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.