Tyxo.bg counter

Теленор с обновени пакети за предплатени услуги

Новият предплатен пакет на Теленор на цена от 8 лева предлага 100 минути за разговори към всички национални мрежи, 100 минути за разговори и 100 SMS в мобилната мрежа на Теленор, 2000 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост през 4G мрежата на Теленор в България, валидни 14 дни

От днес Теленор предлага обновените си стартови пакети за предплатени услуги - за гласови услуги и мобилен интернет, само за мобилен интернет и предплатен пакет Турист, който включва национални MB и минути за международни разговори.

Новият предплатен пакет на Теленор на цена от 8 лева предлага 100 минути за разговори към всички национални мрежи, 100 минути за разговори и 100 SMS в мобилната мрежа на Теленор, 2000 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост през 4G мрежата на Теленор в България, валидни 14 дни.

Пакетът включва още 10 GB облачно пространство за съхранение на снимки и видео чрез приложението Capture и 3 лева предварително зареден кредит, валиден за период от 60 дни. Всички национални минути и МВ, включени в пакета, могат да бъдат ползвани и в роуминг в Зона ЕС.

Обновените предплатени пакети за мобилен интернет от Теленор предлагат 3000 МВ включен трафик в България, валидни за 7 дни, на цена от 10 лева и, съответно, 12 000 MB включен трафик в България, валидни за 14 дни, на цена от 30 лева. И двата пакета за мобилен интернет предоставят достъп до 4G мрежата на Теленор.

Новият предплатен пакет Турист, на цена от само 6 лева, предлага 30 минути за национални и международни разговори с номера от мрежите в определени държави, валидни за период от 7 дни, както и 1500 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост в 4G мрежата на Теленор в България със същия период за валидност.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.