Tyxo.bg counter

От утре включените минути в тарифите на VIVACOM ще важат и за разговори в ЕС

Това става с новите SMART тарифи на телекома, които влизат в сила от 20 април. С тях VIVACOM изпреварващо влиза в съответствие с регулацията на цените за европейски роуминг.

Често пътуващите в рамките на Стария континент мобилни потребители със сигурност очакват с нетърпение настъпването на юни, когато официално отпада роумингът в страните от Европейския съюз. Абонатите на родния телеком оператор VIVACOM обаче ще могат да се радват на тази благодат още от утре, 20 април, съобщават официално от компанията.

Два месеца преди въвеждането на новата роуминг регулация VIVACOM влиза в съответствие с нея, като започва да предлага на потребителите планове, в които всички включени национални минути важат и за разговори със страните-членки на Европейския съюз. Според официалната информация, новата тарифна линия на телекома – Smart – влиза в сила от утре – 20 април, с разнообразие от девет плана от “S” до “U” на цени от 9,99 лева до 49,99 лева на месец, така че всеки клиент да може да подбере най-подходящия според собственото си потребление.

Заедно с новите тарифи за разговори, VIVACOM стартира и първия по рода си план с неограничени MB на максимална скорост в България, без разделение към различни сайтове и приложения, информират още от оператора. Тази възможност става достъпна с плана Smart U, който предлага и неограничени минути за ползване и в страната, и в целия ЕС.

Всички тарифни планове от новата линия имат включени неограничени минути за разговори в мрежата на VIVACOM, като избрани планове имат и безплатни минути към фиксирани и мобилни мрежи в ЕС. Плановете осигуряват също и до 7 500 MB трафик за безплатно сърфиране в роуминг в ЕС.


От утре включените минути в тарифите на VIVACOM ще важат и за разговори в ЕС

© PCWorld България, pcworld

Smart тарифите имат достъп до 4G мрежата на VIVACOM, без значение от месечната такса и без да е необходимо потребителите да плащат допълнително за това, поясняват още от компанията. От телекома припомнят, че новите планове осигуряват на потребителите и 128 GB добавено облачно пространствос VIVA pCloud, както и до 45 канала мобилна телевизия с услугата TV GO. Тарифните планове са валидни както за частни, така и за бизнес клиенти.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.