Tyxo.bg counter

Ето как покупката на iPhone 7 може да помогне в борбата със СПИН

В Apple са твърдо решени да продължат да помагат в борбата с разпространението на HIV вируса, като за целта заделят за Глобалния фонд за борба със СПИН процент от продажбите на устройствата със специална RED версия. Сега сред тях вече са смартфоните iPhone 7 и iPhone 7 Plus, чиeто специално издание ще се предлага и у нас.

Мащабната кампания за борба с разпространението на вируса HIV и предизвиквания от него синдром на придобитата имунна недостатъчност (СПИН) нямаше да е така грандиозна без участието на компанията Apple, която вече 10 години си партнира с организацията (RED), давайки възможност на своите клиенти да подпомогнат Глобалния фонд за борба със СПИН. Това споразумение все още е актуално, а за да отбележи своеобразния юбилей, компанията от Купертино представи специални издания на своите най-актуални към днешна дата смартфони - iPhone 7 и iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition. Най-характерната разлика на апаратите в това специално изпълнение е яркочервеният алуминиев завършек на корпуса.

От техническа гледна точка смартфоните iPhone 7 и iPhone 7 Plus в изпълнение (PRODUCT)RED Special Edition не са претърпели каквито и да било подобрения или промени. И двата модела се представят във варианти с капацитет на хранилището 128 или 256 GB. Според официалния сайт на Apple поръчки за тези апарати ще се предлагат от 24 март.


Ето как покупката на iPhone 7 може да помогне в борбата със СПИН

© PCWorld България, pcworld

Специалните RED издания на iPhone 7 и iPhone 7 Plus ще се предлагат официално и у нас поне от един от телеком операторите – Мтел. След старта на продажбите клиентите ще могат да закупят
iPhone 7 и iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition от търговските обекти на компанията на същите цени както при останалите цветове и версии на двата модела, гласи официалната информация.Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.