Tyxo.bg counter

Третото поколение на Moto G в първа официална фото сесия

Дали информационните утечки за външния вид и спецификациите на третия смартфон Moto G са били достоверни, ще разберем със сигурност на 18 юли, когато се очаква официалния дебют на апарата. Очаква се той да струва около $245.

Нов ден, поредна информационна утечка за един интересен смартфон от масов клас, който скоро трябва да се появи на пазара. Става въпрос за третото поколение на модела Moto G, който макар и все още непредставен официално, вече успя да дефилира на “витрината” не един испански е-магазин, да се появи в базата данни на индийския сайт Zauba и, в крайна сметка, да лъсне и в официална фото-сесия с прес-изображения на GSM Arena.

Всъщност източник на публикуваните във въпросния ресурс снимки отново е онлайн магазини – в случая швейцарския Digitec, който е бил така добър да опише и голяма част от техническите характеристики на новото поколение Moto G. Наистина, тази информация вече е свалена от сайта на е-магазина, но утечката вече е факт, така че можем да разкажем и това, което е известно до момента за спецификациите на Moto G (3th Gen.)

А според наличната засега информация, 5-инчовия нов смартфон ще има екран с резолюция 1080p (което изглежда донякъде невероятно). Освен това Moto G (2015 изглежда ще има 2 GB оперативна памет, LTE Cat4 модем, 4-ядрен процесор с честота 1,7 GHz и графично ядро Adreno 405 – съчетание, характерно за SoC чипа Qualcomm Snapdragon 610. Вградената флаш-памет за съхранение най-вероятно ще е в размер на 8 GB, но той ще може да се увеличава посредством microSD карти. Батерията ще е с капацитет 2070 mAh.


Третото поколение на Moto G в първа официална фото сесия

© PCWorld България, pcworld

Разбира се, всички тези спецификации все още не са потвърдени официално. Дали информационните утечки са били верни, ще разберем със сигурност на 18 юли, когато се очаква официалния дебют на апарата. Той едва ли ще може да минава за член на бюджетния смартфон клас, тъй като цената му ще е малко по-висока от тази на моделите от предишните поколения – според наличните данни Moto G (3th Gen.) ще струва около $245.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.