Tyxo.bg counter

Spotify вече предлага билети за музикални фестивали

Невинаги е лесно да изберете музикалните фестивали, на които да присъствате. Може би не знаете, че събитието на вашите мечти съществува или че известните ви фестивали може би имат само един или двама участници, които наистина ще ви харесат. Spotify се опитва да разреши този проблем. Платформата ще си партнира с Festicket във Festival Finder.

Сътрудничеството може да ви помогне да намерите любимия си нов фестивал или дори да ви даде идеи за почивки, които дори не сте обмисляли преди. Festicket очаква това начинание да се развие в по-голям проект. В крайна сметка те се надяват тяхната база данни от над хиляда фестивала да се превърне в "интелигентен търсачка" за откриване на събития. Освен това подобна инициативи може да се окаже много полезна, ако искате да присъствате на по-далечни фестивали, без главоболията, свързани с намирането на собствен хотел и резервирането на полет.
още по темата

Spotify е достъпен и през чатовете в Skype

Вече ще можете да споделяте и преглеждате песни по време на разговор
09.08.2018 / 09:42

Google Clock приложението ще ви буди с мелодии от Spotify

Очевидно технологичният гигант игнорира своите собствени музикални услуги.
01.08.2018 / 11:34

Технологични жокери за организирането на вашата ваканция

Всеки любител на пътешествията знае колко е важно да пестиш време без това да се отразява негативно на общия план и технологичните инструменти могат да ви помогнат за това
05.07.2018 / 12:00
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.