Tyxo.bg counter

Tinder: тайната на онлайн свалките е GIF изображения и емотикони

 

Кой би предположил, че тайната на успешните онлайн срещи се крие в емотиконите и GIF изображенията? Следващия път, когато се чудите половин час какво да бъде първото ви изречение към онази сочна блондинка в Tinder, просто намерете подходящ GIF. Според изследване на приложението за онлайн свалки, съобщения с GIF в тях имат с 30% по-висок шанс да получат отговор. Компанията също е открила, че разговори, които съдържат GIF-ове, са два пъти по-дълги от такива без анимирани изображения. От момента на пускане на тази функционалност в приложението на Tinder тази година, повече от 100 милиона GIF картинки са били изпратени в световен мащаб.

Социологът на Tinder Джес Карбино казва пред колегите от Engadget, че периодично прави интервюта с потребители на приложението. Тя вярва, че началото на разговора винаги е голямо предизвикателство и емотиконите и GIF-овете са добър начин да бъде стопен ледът. „Хората са много привлечени към изкуството и визуалните неща“, казва Карбино. „Тези анимирани изображения са също добър начин да бъде оценено чувството за хумор. GIF изображенията се използват не само от млади хора, а от цялата база на Tinder, която се състои от хора между 18 и 61-годишна възраст“, продължава тя.

Компанията все още оценява значимостта на GIF и емотиконите за хора, които се срещат през новата социална функция на приложението, която дава възможност да си намерите приятели, с които да се мотаете наоколо. Междувременно, заредете се с емотикони и не спирайте да обстрелвате избрания интимен партньор с тях.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.