Tyxo.bg counter

Back To School: Две джаджи от жизнена необходимост за учениците

Понякога очевидното е скрито от погледа

Началото на учебната година наближава бавно, но неумолимо и малко неща могат да зарадват учениците и да направят това събитие по-малко болезнено за тях. Шегата настрана, когато говорим за технологии в помощ на образованието, често фокуса пада върху таблети, смартфони, лаптопи и други подобни устройства, а в сянка остават някои доста необходими джаджи. 

1. TP-Link  Ally Series 15600mAh Powerbank

Точно така - преносима батерия. Разбира се, много от вас може би са се сетили за това толкова полезно и необходимо устройство - все пак и най-мощните таблети за проектиране и рисуване, смартфони с програми за сложни математически изчисления и прочее са нищо без енергия. Заредете жадните за познания младежи и девойки с тази енергийна банка и те ще бъдат доволни. Капацитетът от 15 600 mAh на практика дава възможност почти всяка позната джаджа, която се зарежда от USB, да работи поне 24 часа без прекъсване - а някои - дори повече. 

2. Huawei E5330 Wireless Router

Без какво не могат повечето модерни хора днес? Точно така - интернет. Децата не правят изключение от статистиката и един безжичен WiFi рутер може да направи много в тази насока. Възможността да разпръснеш интернет свързаност сред съучениците също може да те направи популярен бързо, което в училищна среда не е за подценяване. Тази джаджа, както и енергийната банка (преносима батерия звучи доста скучно), няма да направят огромни дупки в портфейла на родителите и ще останат пари дори за учебници. Двете устройства могат да се намерят на цени доста под 100 лева.


Back To School: Две джаджи от жизнена необходимост за учениците

© Мариян Славов, pcworld

Очаквайте още съвети и добри идеи за по-безгрижни и леки училищни дни!

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.