Tyxo.bg counter

TaxiMe вече приема електронни плащания

Основното предимство на новата разработка е, че клиентът въвежда еднократно данните от картата си в приложението, след което тя е на негово разположение като платежно средство за всяко следващо пътуване

Клиентите на TaxiMe могат да се възползват от електронно плащане на сметката.

Основното предимство на новата разработка е, че клиентът въвежда еднократно данните от картата си в приложението, след което тя е на негово разположение като платежно средство за всяко следващо пътуване. Услугата е сигурна и защитена чрез системата на ePay. Сметката автоматично се изтегля от посочената карта.

Партньор в реализацията на системата за виртуално плащане е VISA. Всички клиенти на TaxiMe, които регистрират VISA карта през приложението до 30.09.2017 г., получават 10 лева бонус, предоставени в отстъпки от по 2 лева за следващите 5 пътувания, които заплатят електронно с VISA.

TaxiMe свързва над 200 000 клиенти с повече от 3000 шофьори в София и Пловдив. Качеството се гарантира чрез строга селекция на шофьорите от екипа на TaxiMe и непрекъсната оценка от клиентите. Алгоритъмът на TaxiMe комбинира различни критерии и взима предвид пътната обстановка, когато намира такси наблизо и предоставя пълна информация за самия шофьор, колата и приблизителната сметка за курса.

TaxiMe може да се изтегли безплатно за Android и iOS: www.taxime.to/iOS www.taxime.to/Android

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.