Tyxo.bg counter

PS4 яхва джедайската сила с Darth Vader Edition

Легендарният персонаж от Star Wars става основна част от дизайна на нова версия на PlayStation, която ще излезе през есента в две окомплектовки - с подаръчно издание на играта Star Wars: Battlefront и с Disney Infinity 3.0 Edition Starter Pack.

Феновете на легендарния топ-злодей от Star Wars скоро ще могат да му се радват и с ново специално издание на гейм конзолата PS4. Това разкирха официално от компанията Sony по време на проведената в Калифорния конференция D23, организирана от Disney за почитателите на тази вселена. Както всички знаем, от известно време насам персонажът Дарт Вейдър също е част от нея (като собственост на споменатата компания), но по-важното е, че той ще стане основна част и в дизайна на нова версия на PlayStation.

На предния панел на конзолата PS4 Darth Vader Edition е гравирано лицето, т.е. маската на Вейдър, в полупрофил, а потребителите ще могат да му се радват в две различни опции за комплекта. В първата, освен самата конзола, ще влиза подаръчно издание на играта Star Wars: Battlefront, а втората ще включва т.нар. Disney Infinity 3.0 Edition Starter Pack. Съобщава се също, че подаръчното издание на Star Wars: Battlefront ще съдържа определено ексклузивно съдържание, като например бластерния пистолет на Хан Соло. В същото време ексклузивната за Sony игра Disney Infinity 3.0 Edition Starter Pack се отличава с гейм-набори Infinity за Star Wars и включва пластмасова фигурка на Боба Фет.


PS4 яхва джедайската сила с Darth Vader Edition

© PCWorld България, pcworld

Доста по-привлекателни за почитателите на Star Wars игрите обаче може да се окажат кодовете за сваляне на четири нови конзолни издания от вселената на звездните войни: Super Star Wars, Racer Revenge, Jedi Starfighter и Bounty Hunter.

Според наличната информация, и двете окомплектовки на новата конзола PS4 Darth Vader Edition ще станат достъпни за покупка на 17 ноември, но версията Infinity ще се предлага ексклузивно само в американската търговска верига Wal-Mart. Компанията Sony се готви да пусне и набор Battlefront с обикновената версия на PS4, в който ще има и купон за безплатно сваляне на четири класически игри.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.