Tyxo.bg counter

Durex откри начин да стимулира секса с мобилно приложение

Въпросното приложение се нарича Durex Connect и използва смайващо прост начин да стимулира общуването, отношенията и, в крайна сметка, секса в интимните връзки.

Днес компанията Durex, която едва ли има нужда от представяне на хората достигнали полова зрялост, обявява заключителната част от своята кампания Durex Connect. Въпросната кампания приключва с пускането на ново едноименно приложение за смартфони, което ни дава възможност да правим точно това – да общуваме по-добре с партньорите си.

След триседмична кампания за технологичен пробив, който ще революционизира нашия сексуален живот и специалното видео, което беше видяно повече от 40 милиона пъти (и което можете да видите по-долу, ако сте го пропуснали), се оказа, че единственото от което имаме нужда си в спалнята е …. бутона за изключване на смартфона.

Това всъщност е резултат от проучване на Университета в Дърам, което показва, че смартфоните пречат на сексуалния ни живот, и в което дори 40% от респондентите признават, че са отговаряли на обаждане по време на секс. Впечатлени от тези резултати, специалистите на популярната марка презервативи са създали приложение, което синхронизира телефоните ни да се изключват заедно, за да може двойките да се насладят един на друг в спалнята. Т.е. функцията на приложението е съвсем проста - то синхронизира телефоните на двойката като в уговорен час (или спонтанно) заключва екрана и привежда телефоните в режим „спане“ за да премахне всички разсейващи нотификации.

“Големият брой хора, които посетиха уеб страницата Durexlabs ни накара да създадем приложението и да го пуснем. В навечерието на Часа на Земята в 8:30 часа на 28-ми март, ние приканваме хората да свалят и инсталират приложението и да се насладят на интимността си“, призовават от  Durex.

Новото приложение Durex Connect вече е достъпно за сваляне във версия за Android и скоро ще бъде представено и за iOS. А ето го и обещаното видео, което само по себе си е доста поучително:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.