Tyxo.bg counter

Всички Myst игри ще бъдат преиздадени до края на годината

Преди време писахме, че Cyan готвят нещо, свързно с Myst. Сега имаме повече информация - оказва се, че компанията си е върнала правата за всички игри от поредицата - включително Myst III: Exile и Myst IV: Revelation, които бяха разработени за Ubisoft и които бяха почти невъзможни за легално закупуване през последните десетина години. 

"Като независим разработчих, нашите ресурси за ограничени и придобиването на права за даден проект не винаги е опция. В този случай обаче успяхме да говорим с правилните хора и департаменти, да съберем средства и да превърнем това в реалност. Щастливи сме да съобщим, че ще издадем отново всички версии на игрите Myst за Windows 10 по-късно през годината", пишат на официалната страница на поредицата Cyan.

Дали игрите ще претърпят някаква форма на ремастър или просто ще бъдат оптимизирани за Windows 10, все още не се знае. Има обаче допълнителна информация за специално колекторско издание на всички игри, което ще включва физически копия и допълнителни благинки - артефакти от вселената на Myst. Очаквайте скоро повече подробности за пакета и премиерната дата.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.