Tyxo.bg counter

Nvidia пусна Game Ready за Final Fantasy XV

Ако ползвате видеокарта на Nvidia, най-вероятно знаете са Game Ready функцията, която позволява много лесна оптимизация за редица заглавия - буквално с натискането на един бутон. Сега компанията пуска ъпдейт за този драйвер, който включва поддръжката на няколко игри, но най-важната и очаквана от тях е PC версията на Final Fantasy XV - касовият хит на SquareEnix и първия опит за игра с отворен свят от поредицата.

С новия софтуер всички фенове на Final Fantasy ще могат да се възползват от благинки като Ansel камерата и ShadowPlay Highlights, както и ефектите Flow, HairWorks, ShadowWorks, Tyurf Effect и VXAO. Nvidia ще продължи да работи с Square Enix по фината настройка на производителността и стабилността и ще добави поддръжка за функциите и технологиите, предлагани само на геймърската PC платформа GeForce GTX, като технологията NVIDIA G-SYNC™, оптимизираните настройки за възпроизвеждане и GeForce Experience.

Новите драйвери осигуряват и подобрение на производителността на PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Резултатите показват скок с до 7%, в зависимост от графичната карта и конфигурацията.  Сред останалите игри, които получава Game Ready терапията са Warhammer: Vermintide 2 и Worlds of Tanks’ 1.0 Engine Upgrade.


Nvidia пусна Game Ready за Final Fantasy XV

© Мариян Славов, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.