Tyxo.bg counter

Mass Effect 3 изглежда чудесно с 4K текстури

За всички фенове на Mass Effect поредицата, които искат по-бързо да забравят разочарованието Andromeda, съществуват няколко опции - преиграване на ME 1, 2 или 3 (всъщност само една опция). И докато Andromeda беше много слаба като персонажи, сценарий и фабула като цяло, не може да се отрече, че графично играта не изглеждаше зле (особено след като EA оправиха странните лицеви мимики).

Сега, благодарение на усилията на дузина хардкор фенове на поредицата, имаме пакет текстури с 4K резолюция за Mass Effect 2 и 3. Тези за двойката могат да бъдат свалени тук, а за 3 се свалят ето оттук. Имайте предвид, че обемът е сериозен - 2,8 и 4,9GB респективно, но високата разделителна способност си има цена.

Освен по-висока резолюция, пакетите предлагат унифицирани текстури - в официалната версия на играта резолюцията между различните текстури варираше. Също така - текстури, които са скрити поради маркетингови и рекламни съображения - лога и имена на различни марки и продукти - са възстановени.

Към наличните текстури ентусиастите са добавили и свои собствени - напълно нови. Можете да видите разликата в ето това видео:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.