Tyxo.bg counter

Юсейн Болт е футболист в новия Pro Evolution Soccer 2018

Ямайският лекоатлер Юсейн Болт е споделял нееднократно амбициите си да се пробва във футбола, след като приключи с настоящата си кариера. Геймърите – фенове на футбола имат възможността да си видят как би изглеждал олимпийският рекордьор на зеления терен и да изпробват възможностите му...

Това е възможно в новото издание на футболния симулатор Pro Evolution Soccer (PES) 2018, където (логично) Болт е най-бързият играч, изискващ тотално различна тактика и контрол в сравнение примерно с Неймар. 

Диего Марадона и Дейвид Бекъм са сред звездите, превърнали се в посланици на новата игра, а нейната обложка посреща с лицето на неудържимия Луис Суарес. 

Поредицата PES се „точи“ вече шестнадесет години. Тя позволява на геймърите преиграят лично важни срещи от световните шампионати пред конзолата или компютъра си и да докажат на себе си и на света, че са новите суперзвезди в една от най-техничните и комплексни спортни игри на пазара. 

Pro Evolution Soccer 2018 за пореден път беше съпроводена с хвалебствия от страна на критиката, вземайки награда за най-добра спортна игра на изложението Gamescom 2017. Заглавието направи своята официална премиера на 14 септември.


Играта включва подобрени и преработени механики и скорост на действието. Възможността за стратегически дрибъл дава на играча по-добър контрол над ситуацията и му позволява да изпълнява сложни защитни отигравания. За последното спомага най-вече революционната технология Real Touch +, базирана на реалистичното физическо взаимодействие между топката, терена и отделните играчи. Различните футболисти притежават различни умения с топката и следва да бъдат направлявани по свой собствен уникален начин. 


Друга технология, която прави новото издание различно, е Real Capture, придаваща максимален реализъм в движенията на играчите и детайлността на моделите и заобикалящата среда. Магията за пореден път е в малките детайли – дъхът на футболистите през зимата, динамичното осветление и раздвижените сенки, развълнуваната публика, разпръсващата се вода.

В режимите на игра се завръща популярният Random Selection Match, даващ възможност на впусналите се в онлайн или офлайн битка приятели да изберат любимите си клубове или национални отбори, но уловката е, че играта поставя на съответните позиции играчи, избрани на случаен принцип в името на допълнителната тръпка. Pro Evolution Soccer 2018 разполага и с изцяло нов кооперативен режим за двама или трима играчи, които да изведат заедно отбора си до върховете на славата.

Интерфейсът на менютата е изцяло обновен и по-удобен от преди. Това прави Master League режима, поставящ играча в ролята на мениджър, който трябва да създаде свой собствен футболен отбор, да провежда интервюта, да трансферира играчи и да организира предварителни срещи.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.