Tyxo.bg counter

OVERCHARGE: Into the Storm турнир по DOTA 2 вече е насрочен

Първият турнир от поредицата турнири OVERCHARGE вече е ясен.

 

Първият от поредицата турнири от инициативата OVERCHARGE беше обявен на 7-ми Септември и с него ще се гмурнем заедно навътре "В Бурята"! Into the Storm турнирът по Dota 2 от OVERCHARGE турнирния цикъл ще се проведе на 23-ти и 24-ти септември и е организиран от автоматизираната платформа за електронни спортове ESPORTS.BG. 

В турнира 64 отбора от по 5 човека ще да се борят за награден фонд от 500 лева в дисциплината DOTA 2, която се играе от хиляди българи и милиони геймъри по света! В играта два отбора, които контролират уникални герои, са изправени един срещу друг на арена, в която през три пътеки се изпращат отряд след отряд воини с единствената цел да разрушат и превземат противниковата крепост.

Записването за Into the Storm ще бъде напълно безплатно, а за приятното ви прекарване по време на турнира ще се грижат умните ботчета на eSports България, които ще създават лобита вместо вас, ще проверяват дали сте в точен състав и като цяло ще работят за гладкото протичане на мачовете ви.

Ако сте участвали на предишни турнири чрез нашата платформа, трябва да знаете, че за да се запишете ще се наложи да използвате или да си създадете отбор, който е регистриран в платформата ни. Това се прави изключително лесно и с правилната организация ще ви отнеме по-малко от 5 минути. Изпълнете инструкциите в тази тема, за да разберете как да си направите отбор.

Следващата стъпка по пътя към победата е да регистрирате отбора си за Into the Storm турнира и това ще имате възможност да направите между 18-ти и 23-ти септември. Не се притеснявайте, имате време, но не забравяйте - местата са ограничени и се чувствайте специално поканени да се запишете веднага, след като отворим шлюзовете за записване.

Покорявайте нови върхове! Преминете през ужасяващи бури! Бъдете велики! И се забавлявайте, докато го правите! Очакваме ви в Into the Storm, където победите ще бъдат сладки, а загубите - мотивация да станете още по-добри! Следете ESPORTS.BG, както и страниците ни в социалните мрежи Facebook и Steam, за да разберете своевременно за новостите около турнира, изненадите, които сме ви приготвили и всички други страхотни възможности, които се крият някъде Вътре в Бурята.

Into the Storm е първият турнир от поредицата OVERCHARGE турнири, които ще се проведат до края на годината. Следете новостите около турнирния цикъл в страницата на OVERCHARGE - http://esports.bg/overcharge/.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.