Tyxo.bg counter

Ето кои са полуфиналистите на Sandberg Challenge

Класиралите се за полуфиналите отбори не срещнаха особена съпротива в BO1 мачовете

През изминалия уикенд се изиграха квалификационните мачове на турнира Sandberg Challenge, които определиха кои 4 отбора ще се състезават за големите награди в събота (29 април). Имената на отборите са: FragXpress GamingSick.AimWin-Streak.gg и EZ4BULGAR.

Квалификационните мачове се проведоха в 4 кръга във формат BO1. Общият брой  на участващите отбори беше 38. Някои от мачовете можете да откриете в YouTube канала, на колегите от esports.bg.

Класиралите се за полуфиналите отбори не срещнаха особена съпротива в BO1 мачовете:

FragXpress Gaming победиха последователно Lions in Cell (служебно), Team Alphas.GG (16:10, запис на мача), NaZi Bulgaria (16:0) и SoupAStars (16:7, запис на мача).

Sick.Aim се справиха с отборите на Kingdom 0f Shadows (16:9), Hoes & Booze (16:5) и VechernaSborka (16:5).

Отборът на Win-Streak.gg премина през TeamT9.bg (16:5), Memento Mori (16:7) и DisorderBG (16:4), за да се класира за полуфиналите.

EZ4BULGAR заслужиха мястото си в топ 4, след победи над PROSHARKS (служебно), F5A| (16:2) и TDR-Gaming (16:6, запис на мача).

Пълната схема на турнира може да намерите на тази страница.

Така полуфиналите вече са определени: FragXpress срещу Sick.Aim и Win-Streak срещу EZ4BULGAR.

Полуфиналите и финалът ще се проведат в събота (29.04) от 14:00 ч. и ще бъдат излъчвани на Twitch канала на esports.bg с коментар от Neytrex.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.