Tyxo.bg counter

Впечатляващ ексклузивен Single Player 4K 60 fps трейлър на Titanfall 2

Показва го NVIDIA с напомнянето, че желаещите да играят Titanfall 2 в 4K резолюция и при 60 fps ще трябва да разполагат със съответната достатъчно мощна видеокарта. Вероятно се досещате кой е препоръчваният модел ...

Titanfall 2 е едно от най-очакваните гейм заглавия за новогодишните празници таази година и това съвсем не е случайно. Играта ще разполага с бързина и забавен Pilot и Titan геймплей, който е в основата на Titanfall, като едновременно с това ще има повече карти и подобрена геймплей механика.

Докато дойде време за премиерата на въпросанта игра, със сигурност ще видим още доста кадри от нея, но междувременно няма как да пропуснем ексклузивното видео, за което съобщават от NVIDIA. То показва зрелищни моменти от Single Player кампанията в режим, наречен ‘Trail by Fire’, в 4K резолюция и при 60 fps.

Източникът на ексклузивното видео в случая не би трябвало да предизвиква изненада,понеже, както беше обявено по-рано, Respawn Entertainment препоръчва геймърите оборудват своите системи именно с видеокарти от NVIDIA, и по-конкретно GeForce GTX 1080, за да могат да играят Titanfall 2 в 4K, при 60 fps. 


Впечатляващ ексклузивен Single Player 4K 60 fps трейлър на Titanfall 2

© PCWorld България, pcworld

От „зелените“ пък напомнят също, че ефектите в играта са подобрени с технологията  NVIDIA HBAO+ Ambient Occlusion на NVIDIA GameWorks technology. Самото видео, което можете да видите по-долу, е заснето на РС система с NVIDIA TITAN X GPU.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.