Tyxo.bg counter

Сблъсъци с мамути и саблезъби тигри в следващата игра Far Cry?

Събитията в следващата игра от поредицата Far Cry ще се развиват в ледниковия период, показва както официална информация от Ubisfot, така и предварителни утечки в Twitter.

През последните години игрите от поредицата Far Cry се превърнаха в еталон за гейминга не само от гледна точка на графичното изпълнение, но също като сюжет и възможности за нелинейно развитие на игровия процес. Затова и не е случаен интересът към всяко ново издание на серията, каквото в близко време ще има отново.

Във всеки случай от Ubisoft обещават да направят официален анонс на новата игра от тази поредица в пряко онлайн предаване (което и в момента на публикацията беше активно на главната уеб страница на компанията Ubisoft.com), но всъщност информацията за новата Far Cry се просмука предварително в Мрежата случайно от друг източник.

В случая става въпрос за турската версия на IGN, която публикува вTwitter и веднага премахна от там съобщение, което обаче беше своевременно забелязано и разпространено от когото трябва. То гласи следното (в свободен превод):


Сблъсъци с мамути и саблезъби тигри в следващата игра Far Cry?

© PCWorld България, pcworld

“От други източници вече се знае, че събитията в играта Far Cry Primal ще се развиват в епохата на първобитните племена, така че очаквайте в играта мамути и саблезъби тигри, както и примитивни оръжия като лъкове и стрели”

С други думи, изглежда Far Cry Primal може да се повтори успешната игра Far Cry 3: Blood Dragon, която наруши основния канон на поредицата със събития, случващи се в абсолютно измислена реалност, където разработчиците могат да дадат пълна свобода на своята фантазия и чувство за хумор. И може би скоро ще имаме възможност да се порадваме на още една такава добра пародийна игра от серията.


Сблъсъци с мамути и саблезъби тигри в следващата игра Far Cry?

© PCWorld България, pcworld

Ако информацията се окаже вярна (а тя най-вероятно е такава), то много е вероятно новата Far Cry Primal да стане достъпна през пролетта, така че да се възприеме (в добрия смисъл) като своеобразна първоаприлска шега.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.