Tyxo.bg counter

DICE няма да реже съдържание от Star Wars: Battlefront

Това отговарят официално от студиото в отговор на съмненията, че разработчиците може да орежат съдържание от предстоящата игра Star Wars: Battlefront с цел после да го продават отделно под формата на DLC-та.

Помощник-продуцентът на EA DICE Джеспър Нилсен (Jesper Nielsen) тези дни отговори с официален коментар на циркулиращите напоследък в Мрежата съмнения на аудиторията, че компанията може да “орежат” съдържание от предстоящата игра Star Wars: Battlefront с цел после да го продават отделно, за да печелят допълнително. По думите на специалиста, това няма да се случи никога.

"Ако смятате, че ние ще спестим нещо от играта заради по-късните му продажби под формата на DLC, грешите на 100%”, пише Нилсен в отговор на кментар във форума Reddit.

Но негодуванието на аудиторията не беше свързано само с платените допълнения – някои обвиниха ЕА и в забавяне на безплатен DLC, обвързан с премиерата на филма Епизод VII. Това се случи, след като стана ясно че две локации, посветени на битката на планетата Джаку, ще могат да бъдат свалени чак през декември макар и безплатно.

Според Нилсен причината за това забавяне е съвсем друга – просто идеята за допълнителните карти е дошла на разработчиците по-късно, затова не са имали достатъчно време и резурси да ги вкарат в премиерната версия на играта.


DICE няма да реже съдържание от Star Wars: Battlefront

© PCWorld България, pcworld

Припомняме, че по план играта Star Wars: Battlefront тряба да излезе официално на 17 ноември във версии за платформи PlayStation 4, Xbox One и PC.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.