Tyxo.bg counter

Два DLC пакета за The Witcher 3 ще добавят още 30 часа игра

Разработчиците от CD Projekt RED ще предоставят безплатно 16 неголеми допълнения за The Witcher 3, а срещу заплащане ще се предлагат два големи DLC пакета, наречени DLC Hearts of Stone и Blood and Wine. Те ще излязат съответно през октомври и в началото на 2016 г.

По всичко личи, че студиото CD Projekt RED държи на даденото някога обещание, че само големи игрови допълнения за The Witcher 3, съизмерими по продължителност на геймплея с някои отделни игри, ще се предлагат на потребителите срещу заплащане. 

В изпълнение на този ангажимент, разработчиците ще предоставят безплатно 16 неголеми допълнения за The Witcher 3, а срещу заплащане ще се предлагат два големи DLC пакета, наречени DLC Hearts of Stone и Blood and Wine. Те ще добавят съответно 10 и 20 игра към основния геймплей и ще бъдат достъпни за покупка, както по отделно, така и в състава на т.нар. Expansion Pass.


Два DLC пакета за The Witcher 3 ще добавят още 30 часа игра

© PCWorld България, pcworld

В допълненията ще присъстват съвсем нови територии, мисии и снаряжение, а също нови и добре известни персонажи, които може да са липсвали на почитателите на RPG играта.

Според официалната информация, допълнението Hearts of Stone ще излезе през октомври, а Blood and Wine – в началото на 2016 г. Всички DLC пакети ще бъдат достъпни за PS4, XOne и РС. В заключение остана само да припомним, че The Witcher 3 излиза официално на 19 май 2015 г.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.