Tyxo.bg counter

Анализатори: Apple разработва четири смартфона, които ще вземат най-доброто от iPhone X

Apple работи върху четири смартфона от следващо поколение, считат анализаторите от DigiTimes Research. По думите на Люк Лин, главен анализатор в компанията, два от моделите ще получат LCD екрани. Единият ще е с диагонал 5,7 или 5,8 инча, а другият 6 или 6,1. Това ще са апаратите, които ще сменят наследят настоящите iPhone 8 и 8 Plus. Другите два пък се очаква да разполагат с OLED панели с диагонали 6-6,1 и 6,4-6,5 инча. Това ще са идеологическите наследници на iPhone X. 

Според DigiTimes Research от тези четири проекта в Apple в крайна сметка ще изберат три. Това се очаква да се два модела с LCD и по-едър апарат с OLED екран. 

И трите ще получат възможности за безжично зареждане и функцията Face ID за разпознаване лицето на потребителя, която за пръв път бе реализирана в iPhone X.

Анализаторите коментират и друг модел, който се предлага от Apple – iPhone SE. Според Люк Лин неговият наследник ще е компактен и по-достъпен смартфон с възможност за безжично зареждане, но без Face ID. Неговите продажби се очаква да започнат в средата на 2018 г.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.