Tyxo.bg counter

Xiaomi разработва Mi 6X, дали ще има Mi A2?

GizChina публикува снимки на смартфон, който според описанието е Mi 6X. Т.е. очертава се той да е наследник на модела Mi 5X. На практика същото устройство бе продавано с “чист” Android под името Mi A1. Интересно, дали компанията ще изготви Android One предложение и на базата на новия модел? 

Mi 6X може да бъде представен идния месец в рамките на Световния мобилен конгрес. В унисон с настоящите тенденции той ще предлага 18:9 дисплей. Съдейки по изображенията общите габарити на смартфона изглеждат подобни на неговия предшественик. Това означава, че екранът му може би ще има диагонал от около 6 инча.


Xiaomi разработва Mi 6X, дали ще има Mi A2?

© Александър Главчев, pcworld

Сензорът за пръстови отпечатъци отново е на гърба. Модулът с двете камери пък е завъртян на 90 градуса и сега е вертикален, а-ла iPhone X. Последното не особена изненада, тъй като 5X (както и A1) също бе доста инспириран от iPhone.

Mi 5X бе модел, предвиден за китайския пазар и неговият наследник вероятно също се продава там. Причината, поради която обръщаме внимание на новината е, че по наше мнение Mi A1 е едно от най-добрите предложения в средния ценови клас.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.