Tyxo.bg counter

Изтекла снимка на опаковка разкрива спецификациите на Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 ще бъде официално представен на Мобилния конгрес в Барселона, но някои от спецфикациите вече са известни, благодарение на изтекла снимка на официалната опаковка на модела. И въпреки че написаното е доста сходно с Galaxy S8, има някои много интересни детайли - стерео говорителите и променливата апертура на 12-мегапикселовата камера.

На кутията пише f/1.5 / f/2.4, което означава, че Samsung ще заложи променлива апертура, подобно на тази в ексклузивния за Китай модел W2018. Това ще е първият телефон с подобна функционалност от Nokia N86 насам, което е смела стъпка от страна на кроейците. Камерата също ще може да записва видео на забавен каданс - и макар да няма точно описание на кадрите за секунда, възможно е да видим 1000fps видеа, за които се говореше още от началото на миналата година.

Друга приятна изненада е участието на австрийските аудио специалисти от AKG. Трудно е да се каже дали Galaxy S9 ще има два отделни говорителя или ще се използва този за разговори като втори, но системата ще бъде "настроена" от AKG. В комплекта също влизат слушалки, също пипнати от австрийците. 

Сред останалите спецификации са Super AMOLED екран с резолюция Quad HD+ (1440 x 2960 пиксела), 4GB RAM и 64GB вградена памет за данни. Телефонът също така ще има IP68 водо- и прахоустойчивост. И на финала - ето малко рендерирани снимки, които показват как би трябвало да изглебжда новия флагшип на Samsung. Официалното представяне на модела ще бъде на 26-и февруари, а доставките ще тръгнат в средата на март.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.