Tyxo.bg counter

Bose стартира Indiegogo кампания за безжични слушалки за сън

Mоже да изглежда странно, че компания като Bose е решила да ползва платформа за групово финансиране, но точно това се случва с новия продукт Sleepbuds. Това са специално разработени слушалки, които действат като машина за бял шум и маскират околните звуци, за да осигурят спокоен сън на ползвателите си.

Bose са решили да ползват Indiegogo не заради неспособност да финансират новото си изобретение, а по-скоро заради добрите възможности за обратна връзка и тестове, които предлага платформата. "Нашите слушалки за сън, който маскират нежеланите звуци, ще ви помогнат да спите спокойно. Преди да ги пуснем в продажба в края на 2018-а, разчитаме на Indiegogo потребителите за да тестват прототипите и да ни предоставят обратна връзка", пише компанията на официалната страница на проекта.

Самата кампания все още е в стадий на прототип, което означава, че има работещо демо на Sleepbuds. Устройството има презареждаема микробатерия, която издържа две нощи, изолиращи звуците наушници и технология за маскиране на нежеланите звуци, която всъщност ги заменя с различни успокояващи тонове, предварително заредени в паметта на слушалките. 

Bose искат солидните 249 долара за чифт от тези слушалки, а всички предварителни бройки, пуснати за тестове в Indiegogo за съжаление са разпродадени. Самият проект е събрал 850% повече от търсената сума от 50 000 долара с 24 дни оставащи до края на кампанията, което показва сериозен интерес към идеята. Преди известно време Bose купи стартъпа Hush, базиран в Сан Диего и отговорен за технологията в Sleepbuds. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.