Tyxo.bg counter

$40 за да видите предварително Oneplus 5T

Продажбите стартират на 21 ноември.

Китайската компания Oneplus ще представи официално своя нов смартфон, 5T, на събитие в Ню Йорк, САЩ, на 16 ноември. Засега не ясно колко точно ще струва устройството, но който да го види преди старта на официалните продажби, пет дни по-късно, ще трябва да плати 40 долара.

Oneplus, която стана известна с това, че се опитва да предлага смартфони с премиум функции и изработка на по-ниска цена. Задаващият се модел 5Т вероятно няма да изключение. Точно така, компанията, която стартира с мотото Never Settle продава билети за свое продуктово събитие…

Не ме разбирайте погрешно. Нямам нищо против Oneplus. Съвсем доскоро лично аз ползвах техен продукт и ако бях малко по-сръчен вероятно все още щеше да е в джоба ми… 

Очевидно е обаче, че компанията се променя. Излъчването на първите ѝ устройства е съвсем различно спрямо това на на последните. Цените също растат нагоре. В последното няма нищо лошо, в крайна сметка те се определят от търсенето.

Същото важи и за билетите на за едно подобно събитие. Нека директно да задам въпроса: Кой би платил за да види нещо, което след това ще му бъде продавано?

Не, наистина не разбирам… Но и няма да се впускам в разсъждания за потребителското поведение и die-hard феновете, нито ще обвинявам компанията, че “си е повярвала”. Оставям читателите да споделят мнението си в коментарите. 

Самият Oneplus 5T ще представлява освежаване на продуктовата линия, така както го направи 3Т миналата есен. Тогава компанията оборудва обновения Oneplus 3 с по-мощен процесор. Сега акцентът ще е другаде – според слуховете устройството ще е с 18:9 отношение на екрана, а диагоналът му ще нарасне до 6 инча. За сметка на смаляването на рамките външите габарити на смартфона вероятно няма да се променят.

Това изглежда обещаващо. Не изключено да бъдат добавени и екстри като например влаго- и прахозащита, безжично зареждане…

А който иска може да гледа на живо събитието по представянето на Oneplus 5T в интернет.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.