Tyxo.bg counter

Няма да видим версия 5Т на смартфона OnePlus?

Ако сте чакали с нетърпение поредния ъпдейт на линията смартфони OnePlus - а именно 5Т, най-вероятно ще останете разочаровани. Според последни слухове, това устройство няма да види бял свят - вместо това премиерната дата на OnePlus 6 е изтеглена за началото на следващата година. Миналата година компанията пусна модела 3T, който съдържаше +1 ъпгрейд на чипсета (от Snapdragon 820 към 821), както и леко повишение в цената. 

Тази година обаче няма +1 ъпдейт на платформата Snapdragon 835, а OnePlus вече изигра коза с представянето на двойната камера. Прибавяйки факта, че компанията предлага достатъчно RAM и вградена памет в модела 5, няма особени основания за версия T. Засега няма особено много информация за това как ще изглежда OnePlus 6 и какъв хардуер ще бъде заложен в устройството, но ако съдим по технологичната мода, която останалите производители на смартфони налагат, не е изключено да видим 6-инчов дисплей.

Това ще бъде първата промяна на големината на дисплея в положителна посока за марката. Има също така вероятност OnePlus да се качи на влака на безрамковия дизайн - по аналогия с устройствата на Samsung и Apple, а отношение на дисплея 18:9 също не е невъзможно. Съдейки по маркетинга на OnePlus през годините, ако в гореописаните слухове има доза истина, съвсем скоро можем да очакваме и по-официална информация за OnePlus 6.

 


Няма да видим версия 5Т на смартфона OnePlus?

© Мариян Славов, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.