Tyxo.bg counter

Ще има лимитирана серия PS4 - Gran Turismo SportЗа всички фенове на състезателните симулатори и конзолите, разбира се, Gran Turismo е игра-институция. Още от 1996-а, когато първата част прави дебюта си за Playstation, играта е критично оценена от журналисти и фенове, и до този момент заглавията поддържат солидна фен-база, а много от тях се използват и за платформи за еSport състезания.

Неслучайно, с оглед на казаното по-горе, е и трескавото очакване на последното заглавие от поредицата -Gran Turismo Sport. Шефът на Polyphony Digital Казунори Ямаучи неколкократно отлага дебюта на играта с цел да изчисти всички възможни бъгове и несъвършенства - критика, която последните 2 части на GT отнесоха от феновете.

Двете добри новини, свързани с GT Sport са - първо, играта вече има официална дата на дебют. И второ - заедно с нея ще се появи и тематична конзола PS4. Стилна и изпълнена в черно и сребърно, конзолата носи логото на GT, а контролерът е в сходни цветове (или липса на такива). PS4 GT Sport Edition ще е с 1TB диск, DualShock4 контролер и слушалка и микрофон в комплекта. Конзолата се очаква в комплект с GT Sport на 18-и октомври по нашите земи на цени от 759 лв, а всички желаещи могат да си запазят копие предварително в Pulsar или Ozone.Ще има лимитирана серия PS4 - Gran Turismo Sport

© Мариян Славов, pcworld


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.