Tyxo.bg counter

Philips с нови монитори в S и V сериите

И двете продуктови линии са снабдени с технологии, ориентирани към здравето на очите по време на продължително използване на екраните.

Philips разширява своите продуктови линии S7 и V7 монитори. S7 гамата е изградена от 3 варианта с размер 21,5“ и 3 варианта с размер 23,8“. V7 предлага по-голям спектър от предложения – 2 варианта с размер 21,5“; 4 с размер 23,8“ и 4 с диагонал 27“. И двете продуктови линии са снабдени с технологии, ориентирани към здравето на очите по време на продължително използване на екраните.

Моделите от серията S7 са с по-тънка рамка и колона на стойката, която създава изчистен, минималистичен вид и заема по-малко площ. Новите модели са „безрамкови“ по три от страните си. Те предлагат Full HD резолюция и широки зрителни ъгли, благодарение на IPS технологията. Стойката на моделите от линията S7 позволява те да бъдат накланяни, завъртани и настройвани по височина. Дисплеите от линията V предлагат опция за накланяне.

Всички модели от линията S7 предлагат технология SoftBlue LED - вградена в хардуера на монитора, намалява вредния спектър на синята светлина. V7 дисплеите притежават технология с подобен ефект – LowBlue light. Режимът LowBlue light е софтуерно решение, което намалява вредната синя светлина от LED подсветката.


Philips с нови монитори в S и V сериите

© PCWorld България, pcworld

Други функции, ориентирани към зрителния комфорт на потребителите, са EasyRead, която създава усещане за четене на дълги документи „като от хартия“ и  SmartContrast, която автоматично настройва цветовете и интензитета на подсветката в зависимост от съдържанието на екрана.

Мониторите от серия S7 са снабдени и с вградени стерео говорители и Flicker-Free технология за регулиране на яркостта и намаляване на трептенето. 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.