Tyxo.bg counter

Класно обемно озвучаване за игрите идва с новия хедсет Genius HS-G680

Геймърските слушалки Genius HS-G680 са един от първите анонси на прозиводителя за новата година и са насочени към хората, които прекарват наистина много време в игри на компютрите си.

Като имаме предвид последните пазарни постижения на геймърския хардуер и очаквания доста приличен ръст напук на глобалната стагнация в РС сегмента като цяло, нищо чудно и през 2017-а да видим голямо количество и интересно оборудване за игрови забавления. И действително, анонсите започнаха още през първите дни на годината, придобиха помитаща интензивност в дните около изложението CES 2017, а продължават и сега. Едно от интересните нови предложения на тези дни е например хедсетът HS-G680 на компанията Genius, който откровено е насочен към хората, които прекарват наистина много време в игри на компютрите си.

Слушалките на въпросния хедсет са оборудвани със специално настроени 50-милиметрови високоговорители, а наушниците са от затворен тип. Основен акцент на модела е виртуалното 7.1-канално обемно озвучаване, а заявеният честотен диапaзон е в границите от 20 Hz до 20 kHz.

Хедсетът е снабден с въртящ се микрофон, способен да се прибира изцяло в корпуса, както и с подсветка, която се активира само с едно докосване до слушалките.


Класно обемно озвучаване за игрите идва с новия хедсет Genius HS-G680

© PCWorld България, pcworld

Производителят подчертава също наличието на издръжлива регулируема диадема с кожена облицовка и улесненото посредством специален контролер управление за силата на звука и за микрофона.

Включването към компютъра става посредством стандартен USB порт, като за момента Genius гарантират съвместимостта с операционни системи Windows.


Класно обемно озвучаване за игрите идва с новия хедсет Genius HS-G680

© PCWorld България, pcworld

Цената и сроковете за началото на продажбите на геймърския хедсет за обемно озвучаване Genius HS-G680 засега не се разкриват, но, разбира се, ние ще ви информираме своевременно веднага шом научим нещо определено по този въпрос.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.