Tyxo.bg counter

Първи петъчни “страхотни отстъпки” за TP-Link в България

В петъчните промоции на компанията у нас участват общо 19 продукта с марката TP-Link. От тях 9 са рутери, сред които 5 модела от гамата Archer , три рутера от стандарт N, три модела усилватели на сигнала, Powerline адаптери, външни батерии и интелигентни контакти.

Петъците са хубаво нещо. Не само защото отбелязват края на работно-учебната седмица, а защото по това време на годината имат приятното свойство да бъдат “оцветявани” в черно от много компании и търговски вериги. Образно казано, разбира се, и в стремеж да увеличат максимално продажбите си в силния предпразничен сезон на голямото пазаруване. Но, естествено, това е изгодни и за българските потребителите, които все по-често имат възможност да се възползват от тази традиционна за “консуматорското общество” инициатива. А към нея тази година се присъединява и компанията TP-Link, която обявява за пръв път в България големи намаления на продукти в цялата страна.

Според Анна Чакърова, Бизнес мениджър за TP-Link България, тукащното подразделение на доставчика на мрежово оборудване се готви за програмата за специални намаления още от лятото. “Тази година за пръв път ще проведем подобна кампания в България и затова се фокусирахме върху технологиите и новите продуктови гами. Почти половината от продуктите участващи в промоцията са от категорията мрежово оборудване - маршрутизатори от най-новия стандарт предлаган на пазара - AC. В допълнение към традиционното мрежово оборудване от рутери и усилватели на сигнала, предлагаме и нови продуктови категори, като интелигентни електрически контакти и външни батерии, които бяха сред най-търсените продукти през годината”, разказва още тя.

В промоциите участват общо 19 продукта с марката TP-Link. От тях 9 са рутери, сред които 5 модела от гамата Archer (Archer C8, Archer C7, Archer C2, Archer C20 и Archer C50), три рутера от стандарт N, три модела усилватели на сигнала (TL-WA850RE, TL-WA855RE и RE210), Powerline адаптери, външни батерии и интелигентни контакти.

Продуктите TP-Link, участващи в промоцията, могат да бъдат закупени от магазините на Технополис, Техномаркет, ЗОРА, ЖАР Компютърс, Плесио Компютърс, АРДЕС, както и от всички официални партньори и дистрибутори на TP-Link, допълват още от компанията. В България официални дистрибутори на TP-Link са Ланком България и Виртуална Зона.

В заключение ето и пълния списък на продуктите TP-Link участващи в промоцията:

Вид продукт

Наименование

Router AC1750

Archer C8

Router AC1750

Archer C7

Router AC1200

Archer C50

Router AC900

Archer C20

Router AC750

Archer C2

Router N300

TL-WR845N

Router N300

TL-WR840N

Router N300

TL-WR841N 

Router 450N

TL-WR940N 

Range extender AC750

RE210

Range extender N300

TL-WA855RE

Range extender N300

TL-WA850RE

IP камера

NC220

IP камера

NC250

Външни батерии

TL-PB10400

Външни батерии

TL-PBG6700

Powerline Adapter комплект

TL-PA4010PKIT

Powerline Adapter комплект

TL-WPA4226KIT

Интелигентен контакт

HS100

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.