Tyxo.bg counter

Samsung ще идентифицира*птоблемните Note 7 с проверка по IMEI?

Опаковките на новите Galaxy Note 7 ще включват и малък черен квадрат до баркода, както и голяма буква „S“

След като стана ясно, че Samsung ще трябва да осъществи световна програма за замяна на Galaxy Note 7 смартфони, изглежда компанията няма да губи много време за стартисгне на процеса. Вчера беше обявена информация за замяната на усууойствата в Австралия, която ще започне от 21 септември. Освен това беше обявено, че все пак Samsung планира да идентифицира безопасните устройства от първоначалната доставка.


Според компанията потребителите ще могат да сверят своЯЄIMEI през онлайн база данни от 13 септември. Това разбира се сериозно ще помогне за бързото определяне дали вашия Note 7 е засегнат от проблема с батерията, а и ще бъде лесно за осъществяване. Ако купувате употребяван Note ч, не че това е много вероятно, тъй като устройбтвото е от съвсем скоро на пазара, ще можете да го проверите.

Освен проверката по IMEI, компанията ще добави и ориентир към новите си доставки като на опаковките на новите Galaxy Note 7 ще има малък черен квадрат до баркода, както и голяма буква „S“ както можете да видите на снимката:

Информацията идва от австралийския сайт на Samsung, затова може и в нашия регион да има други условия, но предполагаме, че ще е нещо подобно.

 

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.