Tyxo.bg counter

AirPod слушалките работят и с други устройства освен тези на Apple

Разбира се има и недостатък, който според Apple е „загуба на магията"

По време на представянето на новите AirPods слушалки от Apple, може да сте останали с впечатлението, че безжичния модел е предназначен единствено за iOS устройства. Това очакване беше подсилено и от наличието на W1 чипът, който прави свързването с iPhone доста бързо, а и прес съобщението на компанията според, което „AirPods изискват устройства с iOS 10, watchOS 3 или macOS Sierra.”


Е добрата новина за всички вас, които сте харесали новите слушалки, но не ползвате продуктите на Apple, е че AirPods ще работят и с други устройства. Информацията е на The Verge, които са я получили от Apple. На практика слушалките ще са съвместими и с други Bluetooth устройства.

Разбира се има и недостатък, който според Apple е „загуба на магията (лесна настройка и преминаване от устройство към устройство, Siri и др.) ако слушалките не се използват с Apple устройство.” В общи линии ще получите стандартен комплект слушалки.

Тук идва и фактът, че цената им е доста солена - $160. Това най-вероятно ще направи покупката на модела и използването им с други устройства доста непрактично.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.