Tyxo.bg counter

Озвучаване у дома и за из път с нова серия Bluetooth говорители от LG

Според LG Electronics техните най-нови Bluetooth високоговорители (модели PH1, PH2, PH3 и PH4) ще изпълнят желанията на любителите на качествения звук във всяка ситуация.

Имаше времена, при това не толкова отдавна, когато качествен звук от компютърно устройство можехме да очакваме само използвайки масивни скъпи високоговорители. Не че те не вадят най-доброто озвучаване и сега, но все пак през последните години аудио техниката напредна значително и дори преносимите Bluetooth колонки могат да осигурят съвсем прилично качество на звучене. Нещо повече от това дори обещават снабдените с редица модерни функции и привлекателен дизайн нови Bluetooth високоговорители (модели PH1, PH2, PH3 и PH4) на LG Electronics, които са подходящи както за домашна употреба, така и навън.

Потребителите, за които най-важни са преносимостта и издръжливостта, вероятно ще харесат моделите PH2 и PH4. Първият тежи само 167 грама и корпусът му е защитен от водни пръски, така че сигурно ще е по-сърце на по-активните почитатели на качествения звук, които обичат да се забавляват на открито. Моделът PH4 пък е подходящ за шумни събирания сред природата, като къмпинг или барбекю край басейна, където се изисква по-голяма аудио мощ.

Колонките PH2 и PH4 имат специална лента за захващане, която улеснява прикачването на говорителите към различни повърхности за допълнително удобство, а водоустойчивият им дизайн позволява използване при почти във всякакви условия. Освен това и двата говорителя имат 360-градусов многопосочен изход и Bass Boost технология за подобряване на озвучаването. Друга особеност според LG са LED индикаторите и дълготрайните батерии (PH2: 6 часа, PH4: 10 часа).

Моделът PH3 пък се отличава със специално многорежимно осветяване в тон с музиката и дизайн, приличащ на свещ, който изглежда добре навсякъде, където бъде сложен. Вградената батерия на устройството издържа 10 часа с едно зареждане.

И трите нови Bluetooth споменати по-горе говорителя са оборудвани с допълнителни входни портове, за да направят възможно свързването и с устройства без Bluetooth, каквито са по-старите MP3 и CD плейъри. А за по-съвременните устройства е предвидена MultiPoint функция, която позволява на високоговорителите да се свържат към две Bluetooth устройства едновременно.

Говорителят PH1 пък, чиято батерия издържа до 5 часа озвучаване, спокойно може да бъде използван и за нощна лампа, уверяват още от LG, според които лекият Bluetooth високоговорител е подходящ и за hands free устройство.

От LG Electronics не съобщават кога и на какви цени новите им аудио устройства ще излязат на пазара, но първи ще могат да ги видят посетителите на предстоящото изложение IFA 2016 в Берлин, което започва на 2 септември.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.