Tyxo.bg counter

Samsung представя Gear S3 в края на месеца

Подобно на останалите големи събития при премиерите на нови основни продукти на Samsung, и това ще бъде предавано на живо в Интернет

Samsung Gear S2 серията смарт аксесоари се появи преди една година и се състои от Gear S2 Classic и Gear S2 3G, а междувременно бяха пуснати златисти и сребристи варианти на устройствата. Сега наближава премиерата на следващата серия като официалното и представяне ще бъде на 31 август, след това те ще бъдат показани и по време на IFA 2016, съобщава notebookcheck.

Въпреки че засега информацията не е потвърдена официално от Samsung, изглежда, че Gear S3 ще има три версии. Една от най-очакваните е специалната "explorer" версия с бутон тип корона и допълнителни бутони, а и сменяеми лайсни. За съжаление няма каквато и да е било информация за хардуерните характеристики, като от Samsung пазят тайната добре и изглежда ще научим повече на 31 август или в дните преди премиерата.

Подобно на останалите големи събития при премиерите на нови основни продукти на Samsung, и това ще бъде предавано на живо в Интернет. Чакаме премиерата с нетърпение и ще ви държим в течение с новостите.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.